0479 19 35 82 - jens@fasade.be

Gistelse Steenweg 159-161 Sint-Andries


Richtprijs: € 799.000
Gistelse Steenweg 159-161 Sint-Andries Gistelse Steenweg 159-161 Sint-Andries Gistelse Steenweg 159-161 Sint-Andries Gistelse Steenweg 159-161 Sint-Andries


Dit veelzijdige handels-/investeringspand biedt drie ruime eenheden, ideaal voor investeerders in vastgoed of mensen die wonen, werken en investeren willen combineren. Het pand bestaat uit:

1. Woning met tuin: Is momenteel verhuurd. De woning heeft een aparte ingang, een ruime leefruimte en open keuken die uitkijkt op de rustige tuin, en 5 slaapkamers verdeeld over twee verdiepingen.

2. Appartement met terras: Is momenteel verhuurd. Het appartement heeft een eigen ingang, een eet- en zitplaats gescheiden door een architecturaal doorkijkgat, en 2 slaapkamers op de bovenverdieping.

* 3. Handelspand: Op heden in gebruik door de eigenaars. Potentiële huurwaarde van €1.250/m à €1.500/m. Dit pand van 166m² biedt diverse mogelijkheden, van winkel tot kantoor, een grote etalage, twee kortparkeerplaatsen voor klanten en nog een kleine tuin/terras.


Gelegen in Sint-Andries nabij het centrum van Brugge, biedt dit pand aanzienlijke huurinkomsten en veelzijdige gebruiksmogelijkheden. Bezoek deze uitstekende investering op toplocatie en ontdek de mogelijkheden. Een bezoek kan je inplannen via www.gistelsesteenweg159.be of door rechtstreeks contact op te nemen met Jens van Fasade 0479 19 35 82.

Benieuwd om de volledige eigendom online te ontdekken, surf dan zeker naar de persoonlijke website van deze eigendom www.gistelsesteenweg159.be


Meer info


Logo

Grondoppervlakte
452 ㎡

Logo

Bewoonbare oppervlakte
537 ㎡

Logo

Tuin
ja

EigenschappenRenovatiejaar

2006

Bebouwing

gesloten

Staat

instapklaar

Geschikt vrij beroep

ja

Aankoop onder

verkooprechten

Stookolietank

nee

Verwarmingsketel

individueel

Verwarmingsbron

gas

Beglazing

HR-glas

Signaalgebied

nee

P-score

B

G-score

A

Afgebakend overstromingsgebied

nee

Afgebakend oeverzone

nee

Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen

ja

Stedenbouwkundig

woongebied

Omgevingsvergunning voor het verkavelen van gronden

nee

Handhaving

geen

Website woning

Plan een bezoek

Jouw woning verkopen?

Laat ons rond de tafel zitten!

Of wens je een gratis verkoopanalyse?Jens Verriest

zaakvoerder

Nieuwendorpe 33
9910 Knesselare
Privacy policy - Cookie policy - Algemene voorwaarden

© 2024 - Fasade - Website en branding door Pencill