0479 19 35 82 - jens@fasade.be

Hier heeft fasade verkocht

Wij zijn specialisten in het verkopen
van vastgoed in West- en Oost-VlaanderenInstapklare villa op een residentiële locatie

8 bezoeken

3 biedingen

-1,54% boven de richtprijs verkocht


Ik ben alleen maar positief over Fasade en Jens in het bijzonder. Ik ben altijd wantrouwig tegenover makelaars, maar Jens heeft me bewezen dat er ook nog goede makelaars zijn. Dikke pluim voor Jens.

Gerenoveerde rijwoning

16 bezoeken

1 bieding

0% boven de richtprijs verkocht


"Er zijn veel immokantoren, en dan is er FASADE: vlot, jong, up to date, transparant en professioneel een nieuw concept dat zorgt voor een snellere verkoop op een gemakkelijke manier. Fasade belooft geen verkoop, ze realiseert een verkoop. Een aanrader!"


Nicky Vileyn
VastgoedinvesteerderOp te frissen rijwoning

15 bezoeken

3 biedingen

0,01% boven de richtprijs verkocht


"Net een huis gekocht via Fasade. Alle lof voor Jens, zijn professionalisme en vooral zijn persoonlijke aanpak. Ik bezocht voorheen een dertigtal huizen en het was de allereerste keer dat ik op zo’n aangename, respectvolle manier benaderd werd. Jens nam uitvoerig de tijd voor een vakkundige rondleiding in het pand. De uitgebreide website over het huis waarin alles gedegen geduid werd, was absoluut een meerwaarde. Ook de communicatie verliep transparant, correct en duidelijk. Jens bood tevens zijn hulp bij de administratieve afwikkeling van de aankoop/de verhuis. Zeer gesmaakte dienstverlening. Kortom, Jens’ professionele en persoonlijke aanpak is een verademing in het immolandschap en daardoor verliep de grote stap die een huis kopen toch is vlot en aangenaam. Bedankt!"


Marij De MeyerRecente woning met 3 kamers

4 bezoeken

2 biedingen

2,51% boven de richtprijs verkocht


"Als koper kwam ik in contact met Fasade. Mij toen nog onbekend. Maar de aanpak en de professionaliteit spraken me onmiddellijk aan. Zo koos ik kort hierop ook zelf voor Fasade voor de verkoop van mijn woning. En ook nu waren de transparantie, het warme enthousiasme, de beschikbaarheid en het professionalisme slechts enkele van de pluspunten van Fasade. Een aanrader om zonder zorgen te kopen en/of verkopen! Een gelukkige koper/verkoper."


Frauke BeylsRecent gerenoveerd appartement met ruim terras

11 bezoeken

6 biedingen

8,59% boven de richtprijs verkocht


"De warme persoonlijke en hedendaagse aanpak van Fasade is zeker een aanrader voor iedereen die zijn vastgoed wil verkopen. Vanaf het eerste kennismakingsgesprek met Jens had ik direct een goed gevoel bij hun aanpak en voorstel. Na een succesvolle kijkdag is mijn appartement dan ook direct verkocht . De kers op de taart na een paar weken voorbereiding waarbij je als verkoper steeds op de hoogte wordt gehouden van de verschillende stappen. Zorgeloos en succesvol verkopen -> Fasade."


Peter DeclercqOok je woning verkopen?


Vrijblijvend kennismaken


Hoeveel is je woning waard?


Zelf berekenen

Laat ons rond de tafel zitten!

Of wens je een gratis verkoopanalyse?Jens Verriest

zaakvoerder

Nieuwendorpe 33
9910 Knesselare
Privacy policy - Cookie policy - Algemene voorwaarden

© 2024 - Fasade - Website en branding door Pencill