0479 19 35 82 - jens@fasade.be

video #12

5 redenen om jouw huis te verkopen tijdens de lockdown of op zijn minst voor te bereiden op verkoop.

Waarom je jouw huis of appartement nu moet verkopen, of op zijn minst al voorbereiden op een verkoop?


Bezoeken kunnen niet meer plaatsvinden. Noch een makelaar of particulier mag kandidaat-kopers in zijn woning ontvangen, tenzij je de kandidaat-kopers (per 2) alleen in de woning laat rondlopen en jij als verkoper buiten wacht.
En toch is het een ideaal tijdstip om jouw woning of appartement te verkopen of voor te bereiden op een verkoop.
Waarom precies? Dit lees je in 5 onderstaande feiten.


FEIT 1, tijdens lockdown is er meer online bereik:
We leerden uit de vorige lockdown dat heel wat bezoekers online op zoek gingen naar een nieuwe thuis. Het online bereik van te koop staande huizen en appartementen verdubbelde.


OPLOSSING 1, maak van de lockdown gebruik om jouw woning verkoopklaar te maken:
De ideale presentatie van jouw huis verwezenlijk je niet op 5 minuten. Je dient hier wat tijd in te investeren. Enkele klusjes, wat opruimwerk, ect. Deze inspanningen leveren je al snel enkele duizenden euro’s op. Hoe je dit best doet en welke acties jou het meest opleveren, daar helpen we je graag mee. Deze goede voorbereiding, gekoppeld aan het online verstrekken van transparante informatie (eigen website, veel foto’s, virtuele rondleiding, alle documenten online te consulteren, ect.) zal er voor zorgen dat wie thuis in zijn kot zit, zich volledig kan inleven in jouw huis en staat te watertanden om te komen kijken, eens het terug mag.


FEIT 2, na de eerste lockdown stonden kopers in de rij om te mogen kopen:
Na de eerste lockdown was er een immense vraag van kandidaat-kopers om woningen te komen bezoeken. Ze hadden hun huiswerk gemaakt, wisten wat ze wilden en konden uitgeven. Bijgevolg gingen ze na of zelfs tijdens het bezoek al snel over tot het uitbrengen van een bod.


OPLOSSING 2, organiseer Corona-proof een bezoekdag:
We organiseren een bezoekdag waarop alle geïnteresseerden een persoonlijke rondleiding krijgen. Dit doen we mits het toepassen van de nodige maatregelen, lees voorzien van een mondmasker, handgel, slechts één bubbel per bezoek, niemand mag iets aanraken en we begeleiden a.d.h.v. een videogesprek de kandidaten doorheen de woning. Op deze manier is iedereen goed geïnformeerd, kan de woning verkocht worden en zijn we in regel met alle maatregelen. Een extra inspanning van onze zijde, maar we willen de curve van COVID-19 laag houden en dus doen we dit met veel plezier!


FEIT 3, de prijzen zijn gestegen door de grote vraag:
Door de rush op vastgoed na de vorige lockdown, zijn de prijzen gestegen. Zal dit nu ook weer zo zijn? Dit weten we niet. Het is dus belangrijk om de markt correct in te schatten en met een correcte prijszetting van start te gaan. Hierdoor krijg je voldoende kandidaten. Zo loop je niet het risico dat jouw woning zal verbranden met een te hoge vraagprijs.


OPLOSSING 3, denk goed en doordacht na over jouw prijszetting:
Bij Fasade werken we met een richtprijs strategie. Hoe we tot de prijszetting komen, bespaar ik jullie hier. Het is echter een beproefde methode die er voor gaat zorgen dat onze eigenaars op het einde van de rit, hun huis verkopen aan de hoogst mogelijke verkoopprijs. Je krijgt van ons dus een beste verkoopprijs-garantie.


FEIT 4, verkoop je particulier of als makelaar, bezoeken zijn niet toegelaten:
Noch een makelaar of particulier mag op heden 'klassieke' bezoeken brengen met kandidaat-kopers. Wel mogen we achter de schermen dossiers voorbereiden, rekening houdend met de nodige veiligheidsmaatregelen. En bezoeken kunnen gebracht worden via een strikt protocol. Meer hierover kon je bovenstaand reeds lezen.


OPLOSSING 4, ons team aan vakmensen helpt je in een mum van tijd jouw verkoop opstarten:
We kunnen met jou digitaal kennismaken en/of op afspraak.
Ons professioneel team aan keurders, vastgoed stylisten, fotografe, ect. kan samen met jullie en ons de verkoop op een veilige manier voorbereiden. Waarna we online publiciteitscampagnes kunnen voeren om de juiste geïnteresseerde kopers te selecteren voor de bezoekdag. Mits de nodige maatregelen organiseren we een bezoekdag voor jouw woning. Voor je het weet is jouw woning verkocht!


FEIT 5, we kosten je niks en brengen je bovendien een mooie winst op:
Onze laatste 10 verkopers verkochten op de eerste bezoekdag hun huis of appartement. Dit deden ze elk met een gemiddelde winst van ca. € 38.000 t.o.v. de prijs die ze initieel in gedachten hadden. We kosten je als eigenaar, als het ware niks, maar brengen je naast een zorgeloze verkoop, ook nog eens geld op!


OPLOSSING 5, alles begint met een vrijblijvend kennismakingsgesprek:
Neem vrijblijvend contact op met ons, om kennis te maken met onze unieke manier van werken. Het gaat bij ons immers niet alleen over onze performante verkoopwijze en goede resultaten. Het menselijk contact en een op maat gemaakte oplossing is voor ons even belangrijk. We verkopen immers jouw thuis, alsof het onze eigen woning zou zijn. Met de grootste zorg en veel enthousiasme.
Alles start met een kennismakingsgesprek. We willen immers jou en jouw eigendom beter leren kennen en zien of ook jouw eigendom kan verkocht worden met onze succesformule.


Bezoeken brengen tijdens lock down 2, de veiligste en beste aanpak om aan de hoogste prijs te verkopen!

lees meer...


De introductie

lees meer...

Fasade is gespecialiseerd in vastgoed in West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen.
Verkoop of koop je een woning buiten die regio?
Contacteer ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Heb je vragen of wens je
jouw woning te verkopen?


Bel ons
Volg ons
Mail ons

contacteer ons
Privacy policy - Cookie policy - Algemene voorwaarden

© 2021 - Fasade - Website en branding door Pencill