0479 19 35 82 - jens@fasade.be

Hallo, wij zijn...

Jens en Annelien van Fasade

Aangenaam! Wij zijn Jens en Annelien, jonge vastgoedexperts en gedreven om jou te begeleiden in de verkoop of aankoop van een woning.

Jens was nog heel jong toen hij al bezig was met zijn interesse in vastgoed. Hij maakte maquettes van zijn droomhuizen en volgende in het weekend lessen architecturale vormgeving aan het conservatorium. Tien jaar geleden startte hij zijn professionele vastgoedcarrière en deed hij ervaring op in verschillende gerenommeerde immokantoren. In 2020 besloot hij zijn unieke visie en filosofie te vertalen naar een eigen onderneming en richtte hij Fasade op samen met zijn vrouw Annelien.

De jarenlange ervaring van Jens en de fiscaal-boekhoudkundige achtergrond van Annelien vallen naadloos samen tot het perfecte plaatje om jou grondig te begeleiden. Steeds op een persoonlijke, warme en eerlijke manier. Geen sales talk of kleine lettertjes: bij Fasade zijn we transparant én performant.

Onze jonge blik en kennis van (online) marketing zorgen er daarnaast voor dat wij het verschil maken met een vernieuwende promotionele aanpak. Zo maken we voor elk pand een eigen website en zetten we onder andere een vastgoedstyliste en 360°-rondleiding in om de woning in de kijker te zetten. Voor ons is het immers heel belangrijk dat elke woning een uniek verhaal vertelt en zo de meest geschikte kopers aantrekt.

Doe een beroep op Fasade voor de verkoop van jouw woning of vraag naar aankoopbegeleiding.
Nog vragen over ons en onze werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op.


Fasade is gespecialiseerd in vastgoed in West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen.
Verkoop of koop je een woning buiten die regio?
Contacteer ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Laat ons rond de tafel zitten!

Of wens je een gratis verkoopanalyse?Jens Verriest

zaakvoerder

Nieuwendorpe 33
9910 Knesselare
Privacy policy - Cookie policy - Algemene voorwaarden

© 2024 - Fasade - Website en branding door Pencill