0479 19 35 82 - jens@fasade.be

verkopen

Verkoop jouw Fasade in de regio Aalter, Beernem of omgeving.

Ben je klaar voor een volgende stap in jouw leven en wil je daarom jouw woning verkopen? Of wil je het meeste halen uit je investeringspand? In elk geval ben je op zoek naar een betrouwbare vastgoedmakelaar die jouw pand met zorg op de markt zet én voor een interessante verkoopprijs zorgt.

Kies je voor Fasade als makelaar? Dan kun je erop rekenen dat onze unieke aanpak de verkoop van je huis een boost geeft. Meer dan 80 % van onze panden worden na twee weken al verkocht! Meer weten? Ontdek hoe wij te werk gaan voor het verkopen van jouw Fasade!

Kennis maken?

Diepgaand en
persoonlijk


We luisteren naar jouw wensen,
zijn transparant en betrekken je
in elke stap van het proces.

Doelgerichte
presentatie


We vertrekken vanuit het verhaal van je huis
en vertalen het in een online en offline marketingstrategie.

Maximale
verkoopprijs


No sales talk: met ons
performant biedingssysteem verkopen
we jouw huis vlot en aan de beste prijs.

nog niet overtuigd?Zij waren alvast tevreden 👇

Kennis maken?

Aan de slag met FasadeOnze werkwijze

Kennis maken?
1. Kennismaking

Hey, hallo!


Tijdens een verkennend gesprek maken we niet alleen kennis met jouw woning, maar ook met jou en je verhaal. We peilen naar je verwachtingen en vertellen meer over onszelf, zodat we beiden kunnen voelen of er een klik is. Zo bepalen we of we dezelfde taal spreken en een gelijke visie nastreven.

2. Opstart

Let's go!


We voelen wederzijds vertrouwen en beslissen om samen verder te gaan? Super! Dan kunnen we van start. We ondertekenen een - heldere en transparante - samenwerkingsovereenkomst zonder kleine lettertjes en vooropgestelde termijn. Je zit dus niet vast aan de standaard drie of zes maanden zoals bij een traditionele makelaar, maar kiest de termijn van onze opdracht zelf.

3. Voorbereiding

Goed begonnen...


We treffen alle voorbereidingen om jouw woning correct, aantrekkelijk en opvallend in de markt te zetten. Een vastgoedstyliste maakt de woning verkoopklaar, we organiseren een professionele fotoreportage met 360°-fotografie en ontwikkelen een persoonlijke website voor het huis. Daarnaast zorgen we voor alle nodige documenten, een prijsstrategie en een marketingcampagne. Uiteraard in nauwe samenspraak met jou.

4. Lancering

Ready for take-off


Alles klaar? Dan gaan we écht van start met de promotie van jouw pand. We lanceren de persoonlijke website met aantrekkelijke teksten, mooie foto’s en de nodige praktische info. Die delen we daarnaast via portaalsites (Immoweb, Zimmo, Realo …) en sociale media, maar ook via een stijlvol bord voor de deur en flyerbedeling. We communiceren open en vlot met kandidaat-kopers om hen nauwkeurig te informeren over de woning.

5. Bezoekdag

Kom binnen, wees welkom


Op de bezoekdag geven we elke kandidaat-koper een persoonlijke rondleiding doorheen de woning. We staan stil bij de features en mogelijkheden van het huis en gaan dieper in op de details. Nadien kan elke kandidaat, indien gewenst, binnen de 48 uren een bod uitbrengen. Jij beslist nadien of je wenst te verkopen tegen de hoogste prijs. Alles gebeurt open en eerlijk en we spelen de kopers op geen enkel moment tegen elkaar uit.

6. Eenmaal, andermaal...

Verkocht


Ga je akkoord met het hoogste bod? Haal de champagne dan maar boven! Want nu kunnen we de verkoop afronden, het compromis ondertekenen én kan jij uitkijken naar je volgende stap. Een verhuis, renovatie of ben je op zoek naar een nieuw pand? We helpen je ook daarmee graag verder door je te verwijzen naar één van onze partners met expertise in the field of via aankoopbegeleiding.

Laat ons rond de tafel zitten!

Of wens je een gratis verkoopanalyse?Jens Verriest

zaakvoerder

Nieuwendorpe 33
9910 Knesselare
Privacy policy - Cookie policy - Algemene voorwaarden

© 2024 - Fasade - Website en branding door Pencill