0479 19 35 82 - jens@fasade.be

Hier heeft fasade verkocht


Gezellige rijwoning centrum Brugge

Verkocht boven de richtprijs


"De kans om je woning te verkopen krijg je niet elke dag, net als iedereen wilden wij hier een succesverhaal van maken. Als verkopers waren we zeker bereid om hier zelf energie in te steken, maar professionele begeleiding leek ons aangewezen, dat bleek achteraf een fantastische keuze!"


Frederik & CarmenOp te frissen woning in Beernem

Verkocht boven de richtprijs


"Jens en Annelien zijn een gedreven, resultaatgericht en enthousiast koppel in de vastgoedsector! Ze zetten zich met veel toewijding in voor hun opdrachtgevers en zijn een flexibele en prettige gesprekspartner die verwachtingen overtreft met hun transparante en voornamelijk succesvolle en persoonlijke aanpak!"


Gaëtan Schooneknaep & Stefanie De Groote
Manager Commercial Activities NMBS - feestzaal Ten DauweInstapklare villa

Verkocht boven de richtprijs


"Vanaf het begin waren we erg enthousiast over de iets andere manier van werken van Fasade. Het bleek een juiste keuze om met hen in zee te gaan. Wij zijn erg tevreden over het hele verloop van het verkoopproces.
De voorbereiding werd nauwgezet opgestart met de nodige kennis van zaken. De professionele en niet opdringerige aanpak van Jens naar ons en de kopers toe was een aangename troef. We zijn ervan overtuigd dat deze verfrissende benadering een succes zal worden voor de toekomst van Fasade.
Een aanrader voor zowel verkopers als kopers."


Erika & Rutger2 te renoveren woningen in Beernem

Verkocht boven de richtprijs


Te verkavelen grond in Beernem

Verkocht boven de richtprijs


Ruim appartement met prachtige vergezichten

Verkocht boven de richtprijs


"Fasade, een makelaar met een andere aanpak. De lege woning werd ingericht met meubilair en decoratie. Een knappe fotoreportage benadrukte op de persoonlijke website op een realistische manier de warme sfeer die de mogelijke koper hier zou kunnen vinden.
Na de bezoekdag brachten meerdere kandidaten een bod uit, waardoor de woning op dag 1 al direct verkocht was.
Een onverhoopt succes, een warm en eerlijk contact met Jens, een kleine investering met een grote opbrengst, maakten deze verkoop voor ons tot een heel positieve ervaring."


Els VandenbusscheRuime nieuwbouwwoning

Verkocht boven de richtprijs


Op te frissen rijwoning

Verkocht boven de richtprijs


Jens en Annelien slaagden erin een atypisch pand (woning met winkelruimte) te verkopen na één bezoekdag. Dit overtrof eerlijk gezegd onze verwachtingen. Al van voor we wisten dat er effectief op het pand geboden werd, feliciteerden en bedankten we Jens voor het vele werk dat hij in de verkoop had gestoken. Het uiteindelijke bod maakte de sfeer alleen maar beter 😁
Héél veel makelaars kunnen leren van de aanpak van Fasade. Bij het tekenen van de verkoopovereenkomst merkten we dat ook de kopers veel vertrouwen stelden in Jens. Dit versterkt alleen maar ons positief gevoel in de manier van werken van Fasade.
Doe zo voort; ik voorspel jullie een mooie toekomst!


Philippe Pieters
zaakvoerder PivaboTe renoveren woning

Verkocht boven de richtprijs


Jens is zeer aangenaam in omgang, neemt echt de tijd en straalt rust uit. Kortom, een echte aanrader als makelaar!


Nele VandekerckhoveInstapklare woning

Verkocht aan de richtprijs


"Jens is zeer toegewijd in zijn job en probeert echt te begrijpen waarnaar kopers op zoek zijn. Door zijn dossiers goed op te volgen en kort op de bal te spelen, boekt hij hele goede resultaten. Aanvankelijk was ik van plan om mijn huis zelf te verkopen, maar omdat mijn eigen online campagne niet snel genoeg resultaat opleverde en omdat Jens ons zeer goed geholpen had bij de aankoop van ons nieuw huis, heb ik op hem beroep gedaan. In slechts enkele weken tijd was de woning verkocht. Het was echt een plezier om met zo iemand samen te werken."


Kevin Vanden Berghe
CEO HinschaGerenoveerde woning in Gent

Verkocht boven de richtprijs


"Zoals vele huiseigenaars die hun huis willen verkopen, twijfelden we sterk om het enerzijds zelf te doen of een immo in te schakelen. Vanwege het drukke schema kozen we voor het laatste. Na het horen van 3 verschillende makelaars hebben we voor Fasade gekozen. Hun duidelijk visie, sterke en transparante communicatie en snelheid van handelen gaf de doorslag. We hebben deze beslissing geen moment beklaagd. De verwachtingen werden overstegen met een zeer correcte en vlotte service en verkoop. De woning werd in kort tijd verkocht (binnen de twee weken) aan een zeer goede prijs. Een aanrader!"*


Moira & Jan-WillemIntapklare woning

Verkocht boven de richtprijs


"Als eigenaar had ik alles toevertrouwd aan Jens en Annelien van Fasade. Vanaf ons eerste gesprek had ik al meteen een goed gevoel. Alles is zeer snel en correct verlopen. Het huis was in enkele weken verkocht! Zowel de gepersonaliseerde website van het huis als het geleverde werk was op en top professioneel!"


Virginie ClarysseGerenoveerde rijwoning

Verkocht boven de richtprijs


"Ik leerde Jens bij de verkoop van onze privé-woning kennen als een zeer competente vastgoedmakelaar. Hij toonde dat hij de vastgoedsector door en door kent, speelt altijd zeer kort op de bal en heeft de juiste sociale competenties.

Het was een plezier om met hem te kunnen samenwerken."


Manu Wemmel
Co-owner SquadtCharmant gerenoveerde rijwoning

Verkocht


Duplex appartement

Verkocht


"Een echte aanrader!
Altijd bereikbaar, zelf op een zondagavond. Bij enige vragen werden deze telkens vlot en correct beantwoord. Professionalisme TOP!"


Jasper VandammeGerenoveerde rijwoning

Verkocht aan de richtprijs


"Er zijn veel immokantoren, en dan is er FASADE: vlot, jong, up to date, transparant en professioneel een nieuw concept dat zorgt voor een snellere verkoop op een gemakkelijke manier. Fasade belooft geen verkoop, ze realiseert een verkoop. Een aanrader!"


Nicky VileynOp te frissen rijwoning

Verkocht boven de richtprijs


"Net een huis gekocht via Fasade. Alle lof voor Jens, zijn professionalisme en vooral zijn persoonlijke aanpak. Ik bezocht voorheen een dertigtal huizen en het was de allereerste keer dat ik op zo’n aangename, respectvolle manier benaderd werd. Jens nam uitvoerig de tijd voor een vakkundige rondleiding in het pand. De uitgebreide website over het huis waarin alles gedegen geduid werd, was absoluut een meerwaarde. Ook de communicatie verliep transparant, correct en duidelijk. Jens bood tevens zijn hulp bij de administratieve afwikkeling van de aankoop/de verhuis. Zeer gesmaakte dienstverlening. Kortom, Jens’ professionele en persoonlijke aanpak is een verademing in het immolandschap en daardoor verliep de grote stap die een huis kopen toch is vlot en aangenaam. Bedankt!"


Marij De MeyerRecente woning met 3 kamers

Verkocht


"Als koper kwam ik in contact met Fasade. Mij toen nog onbekend. Maar de aanpak en de professionaliteit spraken me onmiddellijk aan. Zo koos ik kort hierop ook zelf voor Fasade voor de verkoop van mijn woning. En ook nu waren de transparantie, het warme enthousiasme, de beschikbaarheid en het professionalisme slechts enkele van de pluspunten van Fasade. Een aanrader om zonder zorgen te kopen en/of verkopen! Een gelukkige koper/verkoper."


Frauke BeylsRecent gerenoveerd appartement met ruim terras

Verkocht boven de richtprijs


"De warme persoonlijke en hedendaagse aanpak van Fasade is zeker een aanrader voor iedereen die zijn vastgoed wil verkopen. Vanaf het eerste kennismakingsgesprek met Jens had ik direct een goed gevoel bij hun aanpak en voorstel. Na een succesvolle kijkdag is mijn appartement dan ook direct verkocht . De kers op de taart na een paar weken voorbereiding waarbij je als verkoper steeds op de hoogte wordt gehouden van de verschillende stappen. Zorgeloos en succesvol verkopen -> Fasade."


Peter DeclercqInstapklare open bebouwing met o.a. 4 kamers en veel maatmeubilair.

Verkocht boven de richtprijs


"Voor de verkoop van onze woning hebben we beroep gedaan op Fasade. De hedendaagse aanpak en het sterke digitale verhaal deed ons voor Fasade kiezen. Tijdens het verkooptraject ontdekten we twee bijkomende troeven van Fasade : volledige transparantie en een zeer goede en efficiënte opvolging van het verkoopproces. Jens heeft niet enkel een zeer grote kennis van de markt, maar is ook uiterst correct in alle afspraken. Zijn niet opdringerige rustige stijl werd zowel door ons als door de kopers gewaardeerd. We hebben 95% van de tips van Jens gevolgd en we zijn 110% tevreden van het resultaat."


Sofie & NikDuplex appartement

Verkocht


"Op een avond kreeg ik telefoon van Jens…

Ik wou verhuizen naar huisje zodat mijn trouwe viervoeter Ramses en mezelf buiten konden zitten met familie en vrienden in het gezelschap van lekker eten en drank.

MAAR:

Ik ben een eeuwige twijfelaar en stresskip.

“Eerst kopen en dan verkopen of eerst verkopen en dan kopen of wil ik blijven in mijn ruim appartement”

Jens heeft me daarin goed begeleidt.

En extra service was dat hij meeging op huisbezoek naar een potentieel huisje. Daar heb ik de knoop doorgehakt voor met Fasade in zee te gaan. Want er was vertrouwen aanwezig in zijn expertise en zijn tools in de vastgoed omdat hij daar niet aangaf om dit te kopen zodat hij mijn appartement kon verkopen.

De dag nadien heb ik naar een ander huisje geweest en tegen de avond aangekocht, maar het appartement was nog niet verkocht en de schrik kwamen boven kijken omdat er in mijn straat nog 2 appartementen te koop stonden. Wat nu …

Door de professionele aanpak van het voltallig team van Fasade (fotograaf en interieur) werd mijn appartement na de 1de kijkdag verkocht. Was dat schrikken van geluk.

Ik kan aan iedereen Fasade aanraden die wil investeren in vastgoed.

De nieuwe eigenaar van het appartement spreekt vol lof over de klantvriendelijkheid en de ondersteuning bij de aankoop.

Gewoon een TOPPER!"


Veronique LatesteCharmante, gerenoveerde woning met grote tuin op een rustige ligging.

Verkocht boven de richtprijs


Recente energiezuinige woning

Verkocht


"Na vele huisbezoeken hebben wij via Fasade onze droomwoning kunnen kopen. Niets dan lof voor Jens die zeer professioneel te werk gaat. De communicatie verloopt zeer vlot en je wordt van begin tot eind begeleid in de aankoop. Wij voelden ons ook direct op ons gemak en wisten dat we goed zaten. Daarom raden wij iedereen Fasade aan. We wensen jullie dan ook alle succes toe!"


Thibaut DelaereOpgefriste woning met grote tuin in Beernem

Verkocht boven de richtprijs


"Fasade is een aanrader voor zowel de aankoop als verkoop van je eigendom. Professionele aanpak, eerlijk advies, eigen website en altijd bereikbaar zijn maar enkele van hun kwaliteiten!"


Ite SaelensAppartement met 2 kamers, 2 badkamers en garage in Knesselare

Verkocht boven de richtprijs


"Fasade is een aanrader voor zowel de aankoop als verkoop van je eigendom. Professionele aanpak, eerlijk advies, eigen website en altijd bereikbaar zijn maar enkele van hun kwaliteiten!"


Ite SaelensNieuwbouwwoning op rustige locatie in Beernem

Verkocht


"Mijn man en ik hadden een speciale missie: we waren op zoek naar een nieuwbouwwoning die ons dichter ging brengen bij onze vrienden en familie. Naast de ligging die heel belangrijk was voor ons, hadden we ook nog een heel waslijst aan andere wensen. Een hele uitdaging dus!
Jens ging samen met ons de zoektocht aan, en kwam al snel met de perfecte match af! Het was een bouwproject dat nog opgestart moest worden, waar wij in primeur de bouwplannen als eerste mochten inkijken. We waren direct verkocht! Bedankt Fasade!"


Evelien & YouriOpgefriste rijwoning

Verkocht


"Het is de tweede maal dat ik beroep doe op Fasade. Ik kan enkel mijn eerste review bevestigen:
Er zijn veel immokantoren, en dan is er FASADE: vlot, jong, up to date, transparant en professioneel een nieuw concept dat zorgt voor een snellere verkoop op een gemakkelijke manier. Fasade belooft geen verkoop, ze realiseert een verkoop. Een aanrader!"


Nicky VileynGrotendeels gerenoveerde en charmante woning

Verkocht boven de richtprijs


Ruim duplex appartement met 2 terrassen

Verkocht


"Hartelijk dank bij uw positieve tussenkomst bij de verkoop van onze eigendom en de vlotte samenwerking tussen ons beiden , we zijn uiterst tevreden over onze samenwerking die door U tot in de puntjes is uitgewerkt en zullen U zeker aan iedereen aanbevelen.

We zullen zeker niet nalaten een positieve review te schrijven over onze vlotte samenwerking en kunnen wij niet anders dan jullie aan iedereen aan te bevelen voor de vlotte samenwerking en uw fantastische inzet voor uw project .

Eveneens geheel tevreden voor het vlotte contact tussen uzelf en ons als verkopers , en het voortdurend op de hoogte houden van de evolutie in dit dossier .

Alles was tot in de puntjes geregeld en volledig volgens de afspraak zowel zakelijk als financieel , wij kunnen enkel zeggen hartelijk dank ."


Carlos & IngridInstapklare duplex op TOP-ligging

Verkocht boven de richtprijs


Instapklare woning met 4 kamers en garage centrum Gent

Verkocht boven de richtprijs


"Jens van Fasade begreep meteen wat belangrijk was voor ons. Tijdens de rondleiding nam hij ook de tijd om te luisteren. Zijn persoonlijke aanpak was de kers op de taart in ons meteen goed te voelen in wat nu ons nieuwe thuis wordt."


Anoukh en DieterLaat ons rond de tafel zitten!

Of wens je een gratis verkoopanalyse?Jens Veriest

zaakvoerder

Nieuwendorpe 33
9910 Knesselare
Privacy policy - Cookie policy - Algemene voorwaarden - Wedstrijdreglement

© 2021 - Fasade - Website en branding door Pencill
x

Download ons gratis e-book!

7 tips om je woning snel en aan de beste prijs te verkopen!e-mailadres*