0479 19 35 82 - jens@fasade.be

onze partners

Een nieuwe woning?

We helpen je graag verder via één van onze partners

Dé verhuistool

Gas, elektriciteit, water, telecom, ect.


Verhuis je? Optimaliseer al je contracten bij verhuis in 1 keer! Onze partner Smooved ontfermt zich met slimme vergelijkingsmodules over al jouw contracten. Energie, telecom, water, verzekeringen, post – you name it. Alles in 1 keer, in minder dan 10 minuten – volledig gratis! Zo ben je zeker dat alles goed geregeld is en aan de beste prijs op de markt! Handig toch :-)


ontdek Dé verhuistool

Ultimi

Totaalrenovatie en -projecten


Wens je te renoveren, zonder zorgen te maken over de opvolging en coördinatie, dan zit je bij Ultimi goed. Ze hanteren de zelfde transparante communicatie als fasade. Zo starten ze ook eerst met een kennismakingsgesprek om te zien of jullie op de zelfde lijn zitten. Van hieruit kan een offerte en 3D visualisatie volgen van jouw woondroom.


ontdek Ultimi

ME Technics

Energiezuinige technieken


Of het nu enkel voor een nieuwe ketel is of voor een volledig nieuwe sanitaire installatie, airco, zonnepanelen, ventilatie, vloerverwarming, etc.? Dan zit je bij ME Technics goed. Aan de hand van jouw noden en budget kijken ze samen met jou naar een op maat gemaakte oplossing. Ze doen dit via een kennismakingsgesprek, waarna indien gewenst een vrijblijvende offerte kan opgemaakt worden.


ontdek ME Technics

Adviesbureau Stroo

Verzekeringen


Een verzekering ga je niet bij gelijk wie aan. Ook al hopen we ze nooit nodig te hebben, als het moment er is, dan kan je maar beter een goede verzekeringsmakelaar en polis hebben. Adviesbureau Stroo neemt de tijd om samen met jou door jouw huidige levens- en verzekeringssituatie te gaan, dit doen ze volledig vrijblijvend. Daarnaast kunnen ze jou een pakketvoordeel aanbieden.


ontdek Adviesbureau Stroo

DecoDesign

Schilder


Met eigen ogen mochten we al werk van Decodesign aanschouwen en steeds zagen deze er voortreffelijk uit. Is het nu voor een kleine karwei of een volledige woning, met veel enthousiasme komen de mensen van Decodesign langs om samen met jou, jouw interieur of gevel een nieuwe frisse look te geven.


ontdek DecoDesign

Beaura

Raamdecoratie


Annemie, Kris en hun team zijn één voor één warme mensen met passie voor hun vak. Ze luisteren heel goed naar jouw wensen en zetten deze om in realiteit. De juiste fit van een gordijn, rolgordijn of lamel maakt de sfeer van jouw interieur af. Een echte meerwaarde dus voor een compleet thuisgevoel.


ontdek Beaura

Colora Brugge

Verfwinkel


Eens je een woning of appartement gekocht hebt, wil je er een thuis van maken. Dit kan je alleen maar door jouw eigen gevoel en sentiment er in te leggen. Het schilderen van het interieur kan hier veel aan bijbrengen. Wil je het liever niet uitbesteden, dan kan je bij Colora Brugge terecht voor de juiste aanzet. Met passie en kennis van zaken helpen ze jou de juiste keuzes maken voor jouw nieuw interieur.


ontdek Colora Brugge

Decota

Interieur op maat


Bij Decota Interieur in Maldegem kan je terecht voor uniek, kwalitatief en betaalbaar maatwerk voor jouw woon- of werkomgeving. Al ons maatwerk wordt met liefde voor het vak uit het juiste hout gesneden. Van ontwerp over productie tot plaatsing: binnen ons familiebedrijf met meer dan 55 jaar ervaring gebeurt alles inhouse. Als klant sta je bij ons centraal. Wij maken er een erezaak van om van elk project - groot of klein - iets uniek te maken; uiteraard volledig afgestemd op jullie wensen en budget! Benieuwd naar ons verhaal? Kom vrijblijvend bij ons langs, of neem alvast een kijkje op onze website.


ontdek Decota

Tuinen Verstaete

The key to a perfect garden


Een tuin ademt, oogt en straalt. Creëert genot. Boetseren van een tijdloos meesterwerk en een symfonie van kleuren. Tuinen Verstraete creëert rust en ontspanning voor fans en liefhebbers van een groene omgeving. Dat met minimale zorgen naar maximaal genot.


ontdek Tuinen Verstaete

Lataire

Tuin- & dierspeciaalzaak


Maak van je nieuwe huis een echte thuis met de kamerplanten van Lataire! Inge, Joeri & hun team staan garant voor een persoonlijke service. Ze zijn perfect geplaatst om van jouw tuin of woonkamer een gezellige stek te maken. Sinds enkele jaren specialiseren ze zich in bloemen, planten, boeketten, … onder de naam Floria Design. Heb je geen groene vingers? Geen nood! Ze helpen je bij Lataire met plezier verder op weg. Uit eigen ervaring kunnen we hen warm aanbevelen!


ontdek Lataire

Laat ons rond de tafel zitten!

Of wens je een gratis verkoopanalyse?Jens Verriest

zaakvoerder

Nieuwendorpe 33
9910 Knesselare
Privacy policy - Cookie policy - Algemene voorwaarden

© 2024 - Fasade - Website en branding door Pencill