0479 19 35 82 - jens@fasade.be

klanten aan het woord

Vastgoedprojecten in West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen

Wil je een huis verkopen of ben je op zoek naar aankoopbegeleiding?
Dan kan Fasade je zeker helpen om vlot en gemoedelijk de beste deal te sluiten.

Ontdek hieronder onze voorgaande vastgoedprojecten en enkele fijne aanbevelingen van onze klanten.

Nog vragen?
Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Hier heeft fasade verkocht


Gezellige rijwoning centrum Brugge

Verkocht boven de richtprijs


"De kans om je woning te verkopen krijg je niet elke dag, net als iedereen wilden wij hier een succesverhaal van maken. Als verkopers waren we zeker bereid om hier zelf energie in te steken, maar professionele begeleiding leek ons aangewezen, dat bleek achteraf een fantastische keuze!"


Frederik & CarmenOp te frissen woning in Beernem

Verkocht boven de richtprijs


"Jens en Annelien zijn een gedreven, resultaatgericht en enthousiast koppel in de vastgoedsector! Ze zetten zich met veel toewijding in voor hun opdrachtgevers en zijn een flexibele en prettige gesprekspartner die verwachtingen overtreft met hun transparante en voornamelijk succesvolle en persoonlijke aanpak!"


Gaëtan Schooneknaep & Stefanie De Groote
Manager Commercial Activities NMBS - feestzaal Ten DauweTe verkavelen grond in Beernem

Verkocht boven de richtprijs


Ruim appartement met prachtige vergezichten in Kortrijk

Verkocht boven de richtprijs


"Fasade, een makelaar met een andere aanpak. De lege woning werd ingericht met meubilair en decoratie. Een knappe fotoreportage benadrukte op de persoonlijke website op een realistische manier de warme sfeer die de mogelijke koper hier zou kunnen vinden.
Na de bezoekdag brachten meerdere kandidaten een bod uit, waardoor de woning op dag 1 al direct verkocht was.
Een onverhoopt succes, een warm en eerlijk contact met Jens, een kleine investering met een grote opbrengst, maakten deze verkoop voor ons tot een heel positieve ervaring."


Els Vandenbussche2 te renoveren woningen in Beernem

Verkocht boven de richtprijs


Op te frissen rijwoning

Verkocht boven de richtprijs


Jens en Annelien slaagden erin een atypisch pand (woning met winkelruimte) te verkopen na één bezoekdag. Dit overtrof eerlijk gezegd onze verwachtingen. Al van voor we wisten dat er effectief op het pand geboden werd, feliciteerden en bedankten we Jens voor het vele werk dat hij in de verkoop had gestoken. Het uiteindelijke bod maakte de sfeer alleen maar beter 😁
Héél veel makelaars kunnen leren van de aanpak van Fasade. Bij het tekenen van de verkoopovereenkomst merkten we dat ook de kopers veel vertrouwen stelden in Jens. Dit versterkt alleen maar ons positief gevoel in de manier van werken van Fasade.
Doe zo voort; ik voorspel jullie een mooie toekomst!


Philippe Pieters
zaakvoerder PivaboInstapklare woning

Verkocht aan de richtprijs


"Jens is zeer toegewijd in zijn job en probeert echt te begrijpen waarnaar kopers op zoek zijn. Door zijn dossiers goed op te volgen en kort op de bal te spelen, boekt hij hele goede resultaten. Aanvankelijk was ik van plan om mijn huis zelf te verkopen, maar omdat mijn eigen online campagne niet snel genoeg resultaat opleverde en omdat Jens ons zeer goed geholpen had bij de aankoop van ons nieuw huis, heb ik op hem beroep gedaan. In slechts enkele weken tijd was de woning verkocht. Het was echt een plezier om met zo iemand samen te werken."


Kevin Vanden Berghe
CEO HinschaIntapklare woning

Verkocht boven de richtprijs


"Als eigenaar had ik alles toevertrouwd aan Jens en Annelien van Fasade. Vanaf ons eerste gesprek had ik al meteen een goed gevoel. Alles is zeer snel en correct verlopen. Het huis was in enkele weken verkocht! Zowel de gepersonaliseerde website van het huis als het geleverde werk was op en top professioneel!"


Virginie ClarysseGerenoveerde rijwoning

Verkocht boven de richtprijs


"Ik leerde Jens bij de verkoop van onze privé-woning kennen als een zeer competente vastgoedmakelaar. Hij toonde dat hij de vastgoedsector door en door kent, speelt altijd zeer kort op de bal en heeft de juiste sociale competenties.

Het was een plezier om met hem te kunnen samenwerken."


Manu Wemmel
Co-owner SquadtGerenoveerde woning in Gent

Verkocht boven de richtprijs


"Zoals vele huiseigenaars die hun huis willen verkopen, twijfelden we sterk om het enerzijds zelf te doen of een immo in te schakelen. Vanwege het drukke schema kozen we voor het laatste. Na het horen van 3 verschillende makelaars hebben we voor Fasade gekozen. Hun duidelijk visie, sterke en transparante communicatie en snelheid van handelen gaf de doorslag. We hebben deze beslissing geen moment beklaagd. De verwachtingen werden overstegen met een zeer correcte en vlotte service en verkoop. De woning werd in kort tijd verkocht (binnen de twee weken) aan een zeer goede prijs. Een aanrader!"


Moira & Jan-WillemHeb je vragen of wens je
jouw woning te verkopen?


Bel ons
Volg ons
Mail ons

contacteer ons
Privacy policy - Cookie policy - Algemene voorwaarden

© 2021 - Fasade - Website en branding door Pencill