0479 19 35 82 - jens@fasade.be

Hier heeft fasade verkocht


Gezellige rijwoning centrum Brugge

Verkocht boven de richtprijs


"De kans om je woning te verkopen krijg je niet elke dag, net als iedereen wilden wij hier een succesverhaal van maken. Als verkopers waren we zeker bereid om hier zelf energie in te steken, maar professionele begeleiding leek ons aangewezen, dat bleek achteraf een fantastische keuze!"


Frederik & CarmenOp te frissen woning in Beernem

Verkocht boven de richtprijs


"Jens en Annelien zijn een gedreven, resultaatgericht en enthousiast koppel in de vastgoedsector! Ze zetten zich met veel toewijding in voor hun opdrachtgevers en zijn een flexibele en prettige gesprekspartner die verwachtingen overtreft met hun transparante en voornamelijk succesvolle en persoonlijke aanpak!"


Gaëtan Schooneknaep & Stefanie De GrooteInstapklare villa

Verkocht boven de richtprijs


"Vanaf het begin waren we erg enthousiast over de iets andere manier van werken van Fasade. Het bleek een juiste keuze om met hen in zee te gaan. Wij zijn erg tevreden over het hele verloop van het verkoopproces.
De voorbereiding werd nauwgezet opgestart met de nodige kennis van zaken. De professionele en niet opdringerige aanpak van Jens naar ons en de kopers toe was een aangename troef. We zijn ervan overtuigd dat deze verfrissende benadering een succes zal worden voor de toekomst van Fasade.
Een aanrader voor zowel verkopers als kopers."


Erika & Rutger2 te renoveren woningen in Beernem

Verkocht boven de richtprijs


Te verkavelen grond in Beernem

Verkocht boven de richtprijs


"Wij gingen voor de verkoop van projectgrond in zee met fasade. Vanaf het eerste contact viel het enthousiasme van Jens ons op. zijn overtuigende aanpak, een strak tijdsschema, en een gepersonaliseerde werkwijze met projectwebsite gaf ons meteen vertrouwen.
De opdracht was zeker geen routineverkoop maar werd
correct en professioneel afgewerkt.
Wij waren in elk geval positief verrast!"


Geert & KatelijneRuim appartement met prachtige vergezichten

Verkocht boven de richtprijs


"Fasade, een makelaar met een andere aanpak. De lege woning werd ingericht met meubilair en decoratie. Een knappe fotoreportage benadrukte op de persoonlijke website op een realistische manier de warme sfeer die de mogelijke koper hier zou kunnen vinden.
Na de bezoekdag brachten meerdere kandidaten een bod uit, waardoor de woning op dag 1 al direct verkocht was.
Een onverhoopt succes, een warm en eerlijk contact met Jens, een kleine investering met een grote opbrengst, maakten deze verkoop voor ons tot een heel positieve ervaring."


Els VandenbusscheRuime nieuwbouwwoning

Verkocht boven de richtprijs


Op te frissen rijwoning

Verkocht boven de richtprijs


Jens en Annelien slaagden erin een atypisch pand (woning met winkelruimte) te verkopen na één bezoekdag. Dit overtrof eerlijk gezegd onze verwachtingen. Al van voor we wisten dat er effectief op het pand geboden werd, feliciteerden en bedankten we Jens voor het vele werk dat hij in de verkoop had gestoken. Het uiteindelijke bod maakte de sfeer alleen maar beter 😁
Héél veel makelaars kunnen leren van de aanpak van Fasade. Bij het tekenen van de verkoopovereenkomst merkten we dat ook de kopers veel vertrouwen stelden in Jens. Dit versterkt alleen maar ons positief gevoel in de manier van werken van Fasade.
Doe zo voort; ik voorspel jullie een mooie toekomst!


Philippe Pieters
zaakvoerder PivaboTe renoveren woning

Verkocht boven de richtprijs


Jens is zeer aangenaam in omgang, neemt echt de tijd en straalt rust uit. Kortom, een echte aanrader als makelaar!


Nele VandekerckhoveInstapklare woning

Verkocht aan de richtprijs


"Jens is zeer toegewijd in zijn job en probeert echt te begrijpen waarnaar kopers op zoek zijn. Door zijn dossiers goed op te volgen en kort op de bal te spelen, boekt hij hele goede resultaten. Aanvankelijk was ik van plan om mijn huis zelf te verkopen, maar omdat mijn eigen online campagne niet snel genoeg resultaat opleverde en omdat Jens ons zeer goed geholpen had bij de aankoop van ons nieuw huis, heb ik op hem beroep gedaan. In slechts enkele weken tijd was de woning verkocht. Het was echt een plezier om met zo iemand samen te werken."


Kevin Vanden Berghe
CEO HinschaGerenoveerde woning in Gent

Verkocht boven de richtprijs


"Zoals vele huiseigenaars die hun huis willen verkopen, twijfelden we sterk om het enerzijds zelf te doen of een immo in te schakelen. Vanwege het drukke schema kozen we voor het laatste. Na het horen van 3 verschillende makelaars hebben we voor Fasade gekozen. Hun duidelijk visie, sterke en transparante communicatie en snelheid van handelen gaf de doorslag. We hebben deze beslissing geen moment beklaagd. De verwachtingen werden overstegen met een zeer correcte en vlotte service en verkoop. De woning werd in kort tijd verkocht (binnen de twee weken) aan een zeer goede prijs. Een aanrader!"*


Moira & Jan-WillemIntapklare woning

Verkocht boven de richtprijs


"Als eigenaar had ik alles toevertrouwd aan Jens en Annelien van Fasade. Vanaf ons eerste gesprek had ik al meteen een goed gevoel. Alles is zeer snel en correct verlopen. Het huis was in enkele weken verkocht! Zowel de gepersonaliseerde website van het huis als het geleverde werk was op en top professioneel!"


Virginie ClarysseGerenoveerde rijwoning

Verkocht boven de richtprijs


"Ik leerde Jens bij de verkoop van onze privé-woning kennen als een zeer competente vastgoedmakelaar. Hij toonde dat hij de vastgoedsector door en door kent, speelt altijd zeer kort op de bal en heeft de juiste sociale competenties.

Het was een plezier om met hem te kunnen samenwerken."


Manu Wemmel
Co-owner SquadtCharmant gerenoveerde rijwoning

Verkocht


Duplex appartement

Verkocht


"Een echte aanrader!
Altijd bereikbaar, zelf op een zondagavond. Bij enige vragen werden deze telkens vlot en correct beantwoord. Professionalisme TOP!"


Jasper VandammeGerenoveerde rijwoning

Verkocht aan de richtprijs


"Er zijn veel immokantoren, en dan is er FASADE: vlot, jong, up to date, transparant en professioneel een nieuw concept dat zorgt voor een snellere verkoop op een gemakkelijke manier. Fasade belooft geen verkoop, ze realiseert een verkoop. Een aanrader!"


Nicky Vileyn
VastgoedinvesteerderOp te frissen rijwoning

Verkocht boven de richtprijs


"Net een huis gekocht via Fasade. Alle lof voor Jens, zijn professionalisme en vooral zijn persoonlijke aanpak. Ik bezocht voorheen een dertigtal huizen en het was de allereerste keer dat ik op zo’n aangename, respectvolle manier benaderd werd. Jens nam uitvoerig de tijd voor een vakkundige rondleiding in het pand. De uitgebreide website over het huis waarin alles gedegen geduid werd, was absoluut een meerwaarde. Ook de communicatie verliep transparant, correct en duidelijk. Jens bood tevens zijn hulp bij de administratieve afwikkeling van de aankoop/de verhuis. Zeer gesmaakte dienstverlening. Kortom, Jens’ professionele en persoonlijke aanpak is een verademing in het immolandschap en daardoor verliep de grote stap die een huis kopen toch is vlot en aangenaam. Bedankt!"


Marij De MeyerRecente woning met 3 kamers

Verkocht


"Als koper kwam ik in contact met Fasade. Mij toen nog onbekend. Maar de aanpak en de professionaliteit spraken me onmiddellijk aan. Zo koos ik kort hierop ook zelf voor Fasade voor de verkoop van mijn woning. En ook nu waren de transparantie, het warme enthousiasme, de beschikbaarheid en het professionalisme slechts enkele van de pluspunten van Fasade. Een aanrader om zonder zorgen te kopen en/of verkopen! Een gelukkige koper/verkoper."


Frauke BeylsRecent gerenoveerd appartement met ruim terras

Verkocht boven de richtprijs


"De warme persoonlijke en hedendaagse aanpak van Fasade is zeker een aanrader voor iedereen die zijn vastgoed wil verkopen. Vanaf het eerste kennismakingsgesprek met Jens had ik direct een goed gevoel bij hun aanpak en voorstel. Na een succesvolle kijkdag is mijn appartement dan ook direct verkocht . De kers op de taart na een paar weken voorbereiding waarbij je als verkoper steeds op de hoogte wordt gehouden van de verschillende stappen. Zorgeloos en succesvol verkopen -> Fasade."


Peter DeclercqInstapklare open bebouwing met o.a. 4 kamers en veel maatmeubilair.

Verkocht boven de richtprijs


"Voor de verkoop van onze woning hebben we beroep gedaan op Fasade. De hedendaagse aanpak en het sterke digitale verhaal deed ons voor Fasade kiezen. Tijdens het verkooptraject ontdekten we twee bijkomende troeven van Fasade : volledige transparantie en een zeer goede en efficiënte opvolging van het verkoopproces. Jens heeft niet enkel een zeer grote kennis van de markt, maar is ook uiterst correct in alle afspraken. Zijn niet opdringerige rustige stijl werd zowel door ons als door de kopers gewaardeerd. We hebben 95% van de tips van Jens gevolgd en we zijn 110% tevreden van het resultaat."


Sofie & NikDuplex appartement

Verkocht


"Op een avond kreeg ik telefoon van Jens…

Ik wou verhuizen naar huisje zodat mijn trouwe viervoeter Ramses en mezelf buiten konden zitten met familie en vrienden in het gezelschap van lekker eten en drank.

MAAR:

Ik ben een eeuwige twijfelaar en stresskip.

“Eerst kopen en dan verkopen of eerst verkopen en dan kopen of wil ik blijven in mijn ruim appartement”

Jens heeft me daarin goed begeleidt.

En extra service was dat hij meeging op huisbezoek naar een potentieel huisje. Daar heb ik de knoop doorgehakt voor met Fasade in zee te gaan. Want er was vertrouwen aanwezig in zijn expertise en zijn tools in de vastgoed omdat hij daar niet aangaf om dit te kopen zodat hij mijn appartement kon verkopen.

De dag nadien heb ik naar een ander huisje geweest en tegen de avond aangekocht, maar het appartement was nog niet verkocht en de schrik kwamen boven kijken omdat er in mijn straat nog 2 appartementen te koop stonden. Wat nu …

Door de professionele aanpak van het voltallig team van Fasade (fotograaf en interieur) werd mijn appartement na de 1de kijkdag verkocht. Was dat schrikken van geluk.

Ik kan aan iedereen Fasade aanraden die wil investeren in vastgoed.

De nieuwe eigenaar van het appartement spreekt vol lof over de klantvriendelijkheid en de ondersteuning bij de aankoop.

Gewoon een TOPPER!"


Veronique LatesteCharmante, gerenoveerde woning met grote tuin op een rustige ligging.

Verkocht boven de richtprijs


Recente energiezuinige woning

Verkocht


"Na vele huisbezoeken hebben wij via Fasade onze droomwoning kunnen kopen. Niets dan lof voor Jens die zeer professioneel te werk gaat. De communicatie verloopt zeer vlot en je wordt van begin tot eind begeleid in de aankoop. Wij voelden ons ook direct op ons gemak en wisten dat we goed zaten. Daarom raden wij iedereen Fasade aan. We wensen jullie dan ook alle succes toe!"


Thibaut DelaereOpgefriste woning met grote tuin in Beernem

Verkocht boven de richtprijs


"Fasade is een aanrader voor zowel de aankoop als verkoop van je eigendom. Professionele aanpak, eerlijk advies, eigen website en altijd bereikbaar zijn maar enkele van hun kwaliteiten!"


Ite SaelensAppartement met 2 kamers, 2 badkamers en garage in Knesselare

Verkocht boven de richtprijs


"Fasade is een aanrader voor zowel de aankoop als verkoop van je eigendom. Professionele aanpak, eerlijk advies, eigen website en altijd bereikbaar zijn maar enkele van hun kwaliteiten!"


Ite SaelensNieuwbouwwoning op rustige locatie in Beernem

Verkocht aan de richtprijs


"Mijn man en ik hadden een speciale missie: we waren op zoek naar een nieuwbouwwoning die ons dichter ging brengen bij onze vrienden en familie. Naast de ligging die heel belangrijk was voor ons, hadden we ook nog een heel waslijst aan andere wensen. Een hele uitdaging dus!
Jens ging samen met ons de zoektocht aan, en kwam al snel met de perfecte match af! Het was een bouwproject dat nog opgestart moest worden, waar wij in primeur de bouwplannen als eerste mochten inkijken. We waren direct verkocht! Bedankt Fasade!"


Evelien & YouriOpgefriste rijwoning

Verkocht


"Het is de tweede maal dat ik beroep doe op Fasade. Ik kan enkel mijn eerste review bevestigen:
Er zijn veel immokantoren, en dan is er FASADE: vlot, jong, up to date, transparant en professioneel een nieuw concept dat zorgt voor een snellere verkoop op een gemakkelijke manier. Fasade belooft geen verkoop, ze realiseert een verkoop. Een aanrader!"


Nicky Vileyn
VastgoedinvesteerderGrotendeels gerenoveerde en charmante woning

Verkocht boven de richtprijs


"Mijn vriendin en ik hebben net een huis gekocht via Fasade. De website die zij voor elke woning specifiek opzetten is enorm uitgebreid, biedt alle informatie die je nodig hebt en geeft je via de 3D-rondleiding al een heel goede indruk van het huis. De rondleiding die we daarna kregen in het huis was heel professioneel en tegelijk voelde het heel persoonlijk. Deze combo van professionalisme en de persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat wij Fasade aan iedereen kunnen aanraden. Bovendien verloopt de communicatie heel vlot en transparant. Wij kijken alvast uit naar de verhuis later dit jaar!"

Ruim duplex appartement met 2 terrassen

Verkocht


"Hartelijk dank bij uw positieve tussenkomst bij de verkoop van onze eigendom en de vlotte samenwerking tussen ons beiden , we zijn uiterst tevreden over onze samenwerking die door U tot in de puntjes is uitgewerkt en zullen U zeker aan iedereen aanbevelen.

We zullen zeker niet nalaten een positieve review te schrijven over onze vlotte samenwerking en kunnen wij niet anders dan jullie aan iedereen aan te bevelen voor de vlotte samenwerking en uw fantastische inzet voor uw project .

Eveneens geheel tevreden voor het vlotte contact tussen uzelf en ons als verkopers , en het voortdurend op de hoogte houden van de evolutie in dit dossier .

Alles was tot in de puntjes geregeld en volledig volgens de afspraak zowel zakelijk als financieel , wij kunnen enkel zeggen hartelijk dank ."


Carlos & IngridInstapklare duplex op TOP-ligging

Verkocht boven de richtprijs


Waarom Fasade? Waarom is Fasade beter dan een andere makelaar?
Wel wat een ander niet kan, realiseren zij wel! Zijn ze daarom beter? Nee! Ze zijn de beste!
Ze halen het onderste uit de kan om het te verkopen pand op de mooiste manier te presenteren, je krijgt updates en feedback en de verkoop gaat vlot. Ik spreek bovendien uit ervaring want ik verkocht reeds 4 panden bij hen!
What else do you need? Verkopen bij Fasade! Gewoon doen!


Nicky Vileyn Vanhove
VastgoedinvesteerderInstapklare woning met 4 kamers en garage centrum Gent

Verkocht boven de richtprijs


"Jens van Fasade begreep meteen wat belangrijk was voor ons. Tijdens de rondleiding nam hij ook de tijd om te luisteren. Zijn persoonlijke aanpak was de kers op de taart in ons meteen goed te voelen in wat nu ons nieuwe thuis wordt."


Anoukh en DieterWoning met alle comfort in Brugge

Verkocht boven de richtprijs


"Wij hebben ons huis op een succesvolle manier verkocht dankzij de hulp van Fasade. Zonder hun hulp hadden we dit nooit zelf op deze professionele manier gekund. Ze zorgen ervoor dat je jouw woning op de best mogelijke manier in de markt zet op het juiste moment. Daarnaast zet Fasade zich 100% in om de woning te verkopen en gebruikt hiervoor al zijn marketingkanalen. Jens is heel toegankelijk en je kan altijd bij hem terecht voor je vragen en bedenkingen. Bedankt voor de hulp en inzet!!! Groetjes,"


Katrien, Gaëtan & OscarAppartement met Zeezicht

Verkocht boven de richtprijs


"We hebben Fasade eigenlijk leren kennen op een heel onverwachte manier. Na een afspraak met een traditioneel immo kantoor van onze kust, hadden we afspraak met Jens van Fasade... kenden we niet, maar we waren toch benieuwd. Bij de eerste kennismaking klikte het meteen. Een aangename persoon waarmee je je dadelijk op je gemak voelt. Zijn visie op verkoop trok ons meteen aan. Een heel andere kijk op het aan de man brengen van een te verkopen goed. We waren onmiddellijk zelf verkocht! De moeite dat Fasade doet om je te verkopen goed op de markt en aan de man te brengen, heeft, zou ik zeggen geen grenzen. Wat een aanpak. Professionalisme. Een volledig andere kijk op een verkoop. En het loont de moeite. Onze ontmoeting was op 22/11 en 4 weken erna, na bezoekdag, bespreking, enz. was ons goed verkocht... en aan een prijs die we echt niet verwacht hadden! Bravo voor jullie inzet ! Jong bedrijf, met jonge mensen, doe zo verder . Een aanrader!"


Brigitte & JosAppartement op TOP-locatie met groot terras.

Verkocht boven de richtprijs


"Jens is de verpersoonlijking van een vertrouwelijke vastgoedbemiddelaar. Hij stond open voor al onze verzoeken. Fysiek stond hij klaar voor onze plaatsbezoeken en de suggesties op onze vragen/bemerkingen waren zeer ad rem.
Wij bevelen hem graag aan als partner in vastgoedtransacties. Zeer correct in de afhandeling van de transactie."


Jean Gielen
Financieel directeurRecent gerenoveerde woning met 4 slaapkamers

Verkocht boven de richtprijs


"Dankzij Fasade werd onze woning op de eerste kijkdag verkocht! Goede en vlotte communicatie over alles. We werden op een vriendelijke en zeer behulpzame manier door het hele proces geholpen. Heeft kennis van zaken. Bedankt voor de vlotte en transparante samenwerking , jullie zijn een echte aanrader!"


Lies & FienTe renoveren woning

Verkocht boven de richtprijs


"Jens weet een pand in zijn waarde te presenteren. Hij begeleidt de verkoop van A tot Z, met veel empathie, openheid en altijd bereikbaar. Ook na de verkoop staat hij je bij met raad en daad bij de administratieve rompslomp. Heel anders dan de doorsnee gladde makelaar die enkel op scoren gericht is."


GeertVerrassend ruime woning in Roeselare

Verkochte boven de richtprijs


"Jens zorgde ervoor dat alle voorbereidende werk ruim op tijd klaar was. Hij was altijd bereikbaar om onze vragen te beantwoorden. Het was aangenaam om tijdens het proces steeds op de hoogte te worden gehouden. De frisse aanpak met een virtuele rondleiding en eigen website werd als zeer positief ervaren. Een aanrader! Hartelijk Bedankt!"


Wim & LindsyInstapklare rijwoning

Verkocht


Energiezuinige nieuwbouwwoning

Verkocht aan de richtprijs


"Bij Fasade werden wij ontzettend persoonlijk en professioneel begeleid bij de aankoop van onze woning. Geen vraag was Jens te veel, ook na de kantooruren of tijdens het weekend. Jens deed de moeite met ons mee te denken, ons van tips en adviezen te voorzien... Kortom, wij zijn echt tevreden!!"


Marzia & MoSmaakvol ingerichte woning in Assebroek

Verkocht boven de richtprijs


Instapklare open bebouwing op invalsweg in Trohout

Verkocht


Ruime woning met 6 slaapkamers en een prachtige tuin met zwembad

Verkocht boven de richtprijs


Weide met schuilhok voor paarden

Verkocht boven de richtprijs


Te renoveren woning op 1.204m²

Verkocht


"Via het invullen van mijn gegevens op Realo werd ik doorgestuurd naar Fasade.
Kort daarna belde Jens, de zaakvoerder, me op.
Wat in 1ste instantie een kort gesprek zou worden naar mijn mening, omdat we het eerst zelf zouden trachten te verkopen, werd het een tamelijk lang en heel aangenaam gesprek. Jens wist me te overtuigen om hem de kans te geven om zijn manier van werken uit te leggen. Het is een aanpak die vernieuwend en up-to-date is voor 2022, ik wist zelfs niet dat zoiets bestond en dat dit mogelijk zou zijn voor ons type van woning.
Na de eerste kennismaking in de woning werd het me al heel snel duidelijk dat het voor ons moeilijk zou zijn om veel potentiële kopers te bereiken dan wat Fasade zou kunnen bereiken in hun netwerk.
Daarom zijn we toch onmiddellijk met Fasade aan de slag gegaan.
Hoe Jens de woning verkoop klaar en geadverteerd heeft op zijn website en sociale media was een verbluffend mooi resultaat, ik was sprakeloos.
Na de kijkdag waren er biedingen waar wij zijn op ingegaan, niet alles verliep door de koper hoe het zou moeten verlopen, maar Jens heeft echt zijn uiterste best gedaan om toch tot een verkoop te komen.
Niet alleen Jens maar ook zijn echtgenote Annelien zijn super gemotiveerde mensen om een woning te verkopen, dus bij deze kan ik Fasade enkel en alleen maar ten zeerste aanbevelen.
Ik wens hen alvast nog heel veel succes toe.
"


AnnRuime bel-etage met garage in Oostende

Verkocht


Te renoveren woning in Knokke-Heist

Verkocht aan de richtprijs


Charmante woning op landelijke ligging

Verkocht boven de richtprijs


Bij het zoeken naar een kleinere woning vind je overal 'huizenverkopers' en dan kom je bij Fasade met Jens. Hij voorziet in aankoopbegeleiding, eerlijk en professioneel. Een man die weet wat hij aanbiedt en begrijpt wat je wenst. Nadien heeft hij ons ook geholpen met de verkoop van ons huis. Vriendelijk, met geduld en alle adminiastratieve oplossingen. Fasade, dat is op een hartelijke manier zaken doen. Een aanrader! Dank u Jens.


Jos en RitaGezellige en instapklare woning

Verkocht boven de richtprijs


"Fasade heeft onze woning snel en voor een juiste prijs verkocht. We zijn zeer onder de indruk van hun persoonlijke en professionele aanpak. Jens was altijd bereikbaar en hield ons goed op de hoogte van de vorderingen, zelfs in zijn vakantie. Een dikke merci voor Jens en zijn team."


Jan en AnInstapklare rijwoning in Sint-Kruis

Verkocht boven de richtprijs


Instapklare rijwoning met gezellige tuin

Verkocht boven de richtprijs


Toffe woning met 3 kamers in Moerkerke

Verkocht boven de richtprijs


Recent gerenoveerde HOB met grote tuin en 4 kamers

Verkocht onder de richtprijs


"We leerden Fasade, Jens dus, kennen toen we verliefd werden op ons toekomstig huisje. Ons vertrouwen in makelaars lag heel laag maar Jens gaf ons meteen het gevoel dat we hem konden vertrouwen. Hij gaf ons alle info, raad en daad die nodig was als koper. Na ons aanvaardde bod op onze droomwoning konden we ook onze huidige woning in samenwerking met Fasade verkopen. Jens nam dit heel professioneel aan, hij zorgde voor alle documenten, een interieurstyliste, een topfotograaf,… kortom, ons huisje werd verkocht in 1 dag! We bevelen Fasade ten zeerste aan, heel toegankelijk voor zowel koper als verkoper, professioneel, neemt veel werk en zorgen uit handen en je pand wordt snel verkocht. Het verschil ligt in de passie waarmee Jens alles behandelt, topmakelaar!!!"


Femke en EmmersonRecent gerenoveerde rijwoning met 3 kamers

Verkocht boven de richtprijs


"Tijdens onze lange zoektocht naar een nieuwe woning was Jens een van de makelaars die ons was bijgebleven. Toen we onze huidige woning wensten te verkopen, dachten we dan ook onmiddellijk aan Jens en dat stelde ons absoluut niet teleur! Ons huis werd op de eerste bezoekdag verkocht dankzij de professionele begeleiding van Jens en zijn team. Wij zijn super tevreden van de communicatie doorheen het hele proces en raden Fasade en hun werkwijze aan iedereen aan, zowel koper als verkoper!"


Tessa en ThomasInstapklare HOB met 3 kamers en garage in Oostkamp

Verkocht boven de richtprijs


"Na een lange zoektocht en veel tegenslag ontdekte wij Fasade. Het eerste huis die we bezochten van Fasade was niet helemaal ons ding, Jens zag dit direct en vroeg ons wat we zochten en belangrijk vonden in en aan een huis. Hij zocht samen met ons naar de ideale droom woning. Het 2 de pand die we bezochten via Fasade was er direct boenk op! Jens gaf eens duidelijke en eerlijke rondleiding. Ook naar opvolging liep alles heel goed! Dus zeer tevreden over Fasade!!"


Kevin en JillGerenoveeerde stadswoning centrum Gent

Verkocht boven de richtprijs


Instapklare bungalow met prachtig landelijk zicht

Verkocht boven de richtprijs


Ruime HOB op 1.000m²

Verkocht boven de richtprijs


Recent energiezuinig appartement

Verkocht boven de richtprijs


Laat ons rond de tafel zitten!

Of wens je een gratis verkoopanalyse?Jens Verriest

zaakvoerder

Nieuwendorpe 33
9910 Knesselare
Privacy policy - Cookie policy - Algemene voorwaarden

© 2022 - Fasade - Website en branding door Pencill